Min: €0 Max: €200

Don Marco Greulich is met 40 internationale titels één van de meest succesvolle barbecuërs van Europa. Met zijn eigen samengestelde kruidenmixen die zorgvuldig door hem zelf zijn ontwikkeld zorgt hij ervoor dat u enkel nog heerlijke, verassende gerechten van uw BBQ, grill, pan of smoker tovert.

 

Zijn, soms wat ongewone, kruidenmengsels zijn vrij van smaakversterkers, kunstmatige aroma’s of andere toevoegingen. Alle Don Marco’s Barbecue Rubs en kruidenmixen zijn volgens de “Green Label Standard” samengesteld uit geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten. Gecertificeerd door IFS (Higher Level) en zonder de trucs van de voedingsindustrie. Hierdoor kunnen de kruidenmengsels aan elkaar klonteren. Dit is geen defect maar een kwaliteitskenmerk dat alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt.

 

Verpakking: Een hersluitbare, tegen het licht beschermde shaker met een transparante bodem als kijkvenster. De potten zijn vierkant en stapelbaar voor optimaal gebruik van de ruimte. Nieuw ontwikkelde strooikap met veilig sluitende kleppen, een strooiopening met vijf grote gaten en een lepelopening.

Koel, droog en donker bewaren

 

Het product bevat geen dierlijke ingrediënten, is vegetarisch en glutenvrij.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »