Min: €0 Max: €15

De gietijzeren potten van Valhal Outdoor zijn speciaal gemaakt voor buitenkoken op gloeiende kolen. De ontwerpers van Valhal Outdoor zijn zelf liefhebber van koken op open vuur, in houtgestookte ovens en 'food smokers' en dat zie je terug in het design, de kwaliteit en de afwerking van ieder product.

Zuid-Afrikaans buitenkoken
Hoewel het een Deens merk is, passen de producten van Valhal Outdoor moeiteloos in de traditie van de Zuid-Afrikaanse braai en buitenkoken in gietijzer op z'n Zuid-Afrikaans. Immers, lijkt het Zuid-Afrikaanse 'baking potjie' niet heel veel op een Dutch Oven? Het baking potjie, dat oorspronkelijk geen pootjes had, is tegenwoordig ook mét pootjes verkrijgbaar en dan... heb je toch eigenlijk een Dutch Oven.

Overheerlijke potjiekos
Kies daarom gerust voor een Valhal Outdoor Platte Pot van 5 of 8 liter voor het maken van een overheerlijke potjiekos in de achtertuin of op de camping, of voor het bakken van een potbrood. De 3 liter Platte Pot is geschikt voor beginnende buitenkoks, maar zeker ook handig als extra potjie voor het maken van bijvoorbeeld pap en sous.

Leven lang mee
Koken in gietijzer is iedere keer weer iets om naar uit te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos en zoals gezegd kan een platte pot zelfs als oven gebruikt worden, voor het bakken van brood of bijvoorbeeld pizza. Bij goed gebruik en onderhoud gaan de potten van Valhal Outdoor een leven lang mee en kunnen zij doorgegeven worden aan een volgende generatie. Sterker nog, een gietijzeren pot wordt mooier en krijgt meer karakter wanneer hij vaak gebruikt wordt! 

>> Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »