Workshops & Masterclasses

Workshops & Masterclasses op de Braai en BBQ en wordt ook meester van het vuur en vlees.

Onze Braaischool bestaat uit diverse disciplines: Pitmaster voor het Amerikaanse Low & Slow technieken en de Braaimeester (braaiboer) voor Braai en Grill technieken. Gezellig, leerzaam en baie lekker.

Onze Pitmasters en Braaimeesters hebben allen de diploma BBQ specialist en zijn getraind door de BBQguru himself. De BBQguru.nl was het eerste Nederlandse BBQ team dat een Grand Championship won in het buitenland en de eerste Nederlandse BBQ team dat een award heeft gewonnen op de Jack Daniels World Championship invitational BBQ. Daarnaast hebben ze vele andere awards gewonnen in diverse disciplines. 

De pitmaster & braaimeester Harry Havinga is onderscheiden door twee Amerikaanse organisaties, Kansas City Barbecue Society en Steak Cookoff Association, met de Ambassador Award. De eerste niet Amerikaan die deze onderscheidingen heeft gekregen.

Voor deze organisaties geven wij ook jurytrainingen in Europa. Waarbij je aan het einde van de dag een gecertificeerde jurylid bent waardoor over de gehele wereld mag jureren bij KCBS en SCA wedstrijden.

 

Geen intentie om zelf de show te stelen tijdens uw feest. Laat Ons uw feest tot in de puntjes verzorgen!

Met onze Braaiwagen met twee ingebouwde Homefire Braai's brengen wij de Zuid Afrikaanse beleving naar uw feest. Wij braaien op hout zodat de gerechten de geur en smaak mee krijgen van de sekelbos of kameeldoring. Alles live cooking geen voorgegaarde gerechten. Vanaf 75 personen

 

Maatregelen Corona / Covid-19 tijdens de workshops

Tijdens de workshops zullen we ons uiteraard houden aan de maatregelen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We blijven de berichtgeving goed volgen en zullen we inspelen op de actuele situatie indien nodig.

Wij zorgen voor:
-Desinfectie handgel
-Desinfectie doekjes
-Papieren zakdoekjes
-1,5 meter latjes
-Handschoentjes
-Infra rood thermometer
-Indien je een zelf meegenomen mondkapje wilt dragen kan dat natuurlijk.

We vragen aan jullie:
-Was voor je weg gaat thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
-Was bij aankomst op de cursuslocatie je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden
-Maak materialen die veel worden aangeraakt zoveel mogelijk direct schoon.
-Als je vroeg bent, blijf dan zoveel mogelijk buiten als het weer het toe laat.
-Houdt 1,5 meter afstand van de andere deelnemers
-Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
-Gebruik papieren zakdoekjes.
-Schudt geen handen.
-Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts boven 38 C° heeft of de laatste 2 weken positief getest is.
-Blijf thuis als je zelf deze klachten hebt.
-Volg altijd de aanwijzingen op van de instructeurs

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »