Min: €0 Max: €3500

 

Iedereen die in Zuid-Afrika is geweest, kent de ‘drombraai’: een barbecue gebouwd uit een (half) olievat. een begrip zijn de vrijstaande Homefire Braais

Braai én openhaard
Inbouwbraais hebben vaak een dubbele functie: ze zijn braai en open haard in één, voor dubbele gezelligheid! Sinds een aantal jaren zijn deze braais ook in Nederland verkrijgbaar.

Afrikaanse outdoorbeleving
Het merk Home Fires vervaardigt al sinds 1985 braais en haarden van hoge kwaliteit, die garant staan voor een echt Zuid-Afrikaanse outdoorbeleving! De inbouwbraais en -haarden van Home Fires zijn veruit het populairst, maar er zijn ook vrijstaande modellen en trolley-braais in diverse formaten en prijsklassen. Home Fires is trendsetter op het gebied van ontwerp én kwaliteit. Alle producten worden streng gecontroleerd op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid en krijgen een garantie mee van 15 jaar.

Constante aanvoer van kolen

Het basisprincipe van vrijwel alle braais is hetzelfde. In een kolenmaker wordt een houtvuur gestookt. Dit vuur zorgt aan de onderkant voor een constante aanvoer van kolen, die met een pook of een harkje onder het rooster geschoven kunnen worden. En dan… kun je braaien! Ben je klaar met je braai? Dan kun je met een haardrooster de braai als open haard gebruiken. Alle Home Fires kunnen worden geleverd met een meedraaiende weerhaan op de schoorsteen, die inregenen voorkomt en een goede trek garandeert. Je zult zelden tot nooit last hebben van rook in de ruimte of onder het afdak waar je braai geplaatst is.

Beschikbare extra's
Behalve de standaard onderdelen die bij iedere braai geleverd worden, zijn er meerdere extra’s beschikbaar. Bijvoorbeeld een draaiend spit, gietijzeren potjie, broodoven, wokset en haardrooster. Ook zijtafels zijn mogelijk, ze bieden ruimte aan borden, tangen, kruiden en andere benodigdheden.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »