Min: €0 Max: €2500


Iedereen die in Zuid-Afrika is geweest, kent de ‘drombraai’: een barbecue gebouwd uit een (half) olievat. De Classic-serie en de Star-serie van het merk Grill'n Smoke is gebaseerd op deze drombraai! De Classic-braais zijn stuk voor stuk absolute kwaliteitsproducten met een degelijk design, hoogwaardige afwerking, stabiele constructie en vele praktische functies. Waarbij veelzijdigheid gegarandeerd wordt: op deze braai is zowel direct als indirect grillen mogelijk, alsook langzaam garen bij een lage temperatuur, of roken. Op de braais van Grill’n Smoke bereidt u met het grootste gemak maaltijden voor meerdere personen.

Handige functies
Alle braais hebben een extra warmhoudrooster waarop u gerechten kunt plaatsen die al klaar zijn en die u nog even op temperatuur wilt houden. Ook hebben de Rookie, de Barbecue, de Star en de Outlander een geïntegreerde edelstalen thermometer in de kap, voor een optimale controle van de grilltemperatuur. Aan de zijkant van de braais zitten plateaus van bamboe, voor het plaatsen van een braaibak, borden, bestek of sauzen/marinades.
Door de geïntegreerde as-opvangbak in alle braais, is schoonmaken een eenvoudige zaak. En dankzij twee stabiele kunststofwielen kunt u de braai snel en gemakkelijk verplaatsen.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »