Home Fires Vrijstaande Braai 800

De ultieme combinatie van buitenkeuken en buitenhaard. Geschikt voor onder de veranda of overkapping, in de serre of vrijstaand in de tuin.

€2.799,00 Incl. btw
Levertijd:
Aantal: 1

Deze braai (0,80 m) wordt  standaard geleverd met onderstel voor houtopslag (let op, wijkt af van het onderstel op de eerste foto, zie tweede foto voor voorbeeld), boven- en onderdeur, schoorsteen met turbo cowl, steakrooster (RVS), kolenmaker, zwengel voor potjie, schepje en pook. 

Dit model is uitgevoerd in 3-4 mm dik staal, heeft een dubbele achterwand en een zeer zwaar uitgevoerde kolenmaker. Daarnaast is de mantel boven de kolenmaker geïsoleerd. Extra opties (tegen meerprijs): draaiend spit, wokset, haardrooster, zijtafel in diverse afmetingen, potjie nr. 2 (6 liter) zonder pootjes en weerhaan.

Let op: de afbeeldingen bij dit product geven slechts een indicatie van hoe het product eruit ziet. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

>> Levverbaar! Neem contact met ons op via: [email protected]. Wij laten u graag persoonlijk zien welke modellen wij kunnen leveren, zodat u kunt bepalen welke braai bij uw situatie en budget past. Levertijd is afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »