SCA Whole Hog Cooking & Jury class

SCA Whole Hog Cooking & Jury class

€99,00 Incl. btw
Aantal: 15

SCA Whole Hog Cooking & Jury Class

SCA staat voor Steak Cookoff Association. In Europa zijn ongeveer 30 SCA wedstrijden. Naast de steak is er ook de categorie whole hog oftewel het hele varken.

De SCA Prime Minister of steak Braaimeester Harry Havinga geeft in deze dag cursus hoe je whole hog in de La Caja China maakt en hoe je moet jureren.

Waarom de La Caja China: met eenvoudige en betaalbaar materiaal  op wedstrijdniveau presteren. Ribtide BBQ team is 3e geworden in Europa met bereiding op deze La Caja China

Hoe ziet die dag eruit.

De jurycursus bestaat uit  (10:00-12:00)

  • Whole Hog judging 101 alles over het jureren van een Whole Hog

(12:30-17:30)

Whole Hog cooking class op La Caja China

  • Vuurmanagement
  • Brandstof
  • Voorbereiden varken
  • Trimmen
  • Tools of the trade
  • Marinades,zout en kruiden, injecties
  • Box opmaak blinde jurering
  • Presentatie op de wedstrijd on Site

Als deelnemer krijg je een goodybag en maak je kans op een jaar gratis lidmaatschap van de SCA en natuurlijk het jurycertificaat.

De dag is inclusief consumpties, lunch,  locatie Boekweitstraat 104 te Nieuw Vennep.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »