Règâh Rub Bad, Hot, Dirty Box

Bad, Hot & Dirty Box is het cadeautje om te geven, krijgen of gewoon lekker zelf te houden. Alle Règâh Rub smaken samen in een mooie cadeau verpakking!

Lees meer...
Aantal: 3

De Bad, Hot & Dirty Box van de Rokende Regah!

Bad, Hot & Dirty Box is het cadeautje om te geven, krijgen of gewoon lekker zelf te houden. Alle Règâh Rub smaken samen in een mooie cadeau verpakking!

Règâh Smokin' Hot Chicks (NEW)

Award winning rub blend for chicken with paprika, pepper, chilli, cinnamon, cumin, oregano, ginger & mustard.

Ingrediënten: suiker, kleurstof E150B, E150D, zout, kruiden en specerijen (paprikapoeder, peper, chilipeper, kaneel, koriander, kurkuma, komijn oregano, gember, mosterd), knoflookpoeder, uienpoeder, palmsuiker, anti-klontermiddel E551.

Règàh Bad Buffalo Gunpowder

Deze melange is primair ontwikkeld voor rundvlees en dan vooral voor Brisket, ook heerlijke kipvleugeltjes mee te maken, en het mooie, die kan je gelijk Buffalo Wings noemen. Daarnaast is deze Rub ook perfect als vervanger van peper en zout op een biefstuk of ribeye. Heb je nog 50g in je zakje zitten, meng dat met een kilo gehakt voor een paar heerlijke burgers. Een hele veelzijdige Rub die bij iedereen in de kast hoort.

Inhoud:100g

Ingrediënten: zout, kruiden/specerijen (paprikapoeder, peper, koriander, oregano), suiker, groenten (knoflookpoeder, uienpoeder)

Règàh Bad Buffalo Dirty Hogs

Deze kruidenmelange is ontwikkeld voor varkensvlees maar doet het ook perfect met kip. Door de jaren aan wedstrijdervaring van de Rokende Règâhs is overal rekening mee gehouden en perfect op Spareribs en Pulled Pork. Het gebruik van drie soorten suiker, kaneel en meerdere specerijen krijg je naast een mooie “bark” ook een lekkere kick achteraf, "Sweet with a feisty kick” zoals we graag zeggen. Naast deze traditionele Amerikaanse BBQ gerechten is deze Rub ook heerlijk door de gehaktballen en ook zeker als BeerCan Chicken Rub.

Inhoud:100g

Ingrediënten: Bruine basterd suiker (suiker, suiker siroop, kleurstof E150B) kruiden/specerijen (Paprika poeder, peper, chili, kaneel, salie, koriander, kurkuma, komijn, fenegriek, gember, mosterd, palmsuiker, groenten (uienpoeder, knoflookpoeder), zout. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »