Koud roken generator

Behalve voor warmroken kun je je barbecue ook gebruiken voor koudroken. Je kunt dan bijvoorbeeld, kaas, vis, boter, zout, groenten, bacon etc. roken. Door toepassing van de Cold Smoke Generator is dit mogelijk

Aantal: 49

Behalve voor warmroken kun je je barbecue ook gebruiken voor koudroken. Je kunt dan bijvoorbeeld, kaas, vis, boter, zout, groenten, bacon etc. roken. Door toepassing van de Cold Smoke Generator is dit mogelijk.

De Cold Smoke Generator produceert een constante schone stroom van rook voor 8 tot 10 uur uit slechts 100 gram rookmot. Het apparaat kan worden gebruikt in bijna elke Smoker of gesloten BBQ tot 150 liter.

De ProQ Cold Smoke Generator wordt standaard geleverd met:

  • Generator 15x15x4 cm (lxlbxh)
  • 100 gram rookmot
  • Waxine lichtje
  • Handleiding
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »