Koud roken generator

Behalve voor warmroken kun je je barbecue ook gebruiken voor koudroken. Je kunt dan bijvoorbeeld, kaas, vis, boter, zout, groenten, bacon etc. roken. Door toepassing van de Cold Smoke Generator is dit mogelijk

Aantal: 1

Behalve voor warmroken kun je je barbecue ook gebruiken voor koudroken. Je kunt dan bijvoorbeeld, kaas, vis, boter, zout, groenten, bacon etc. roken. Door toepassing van de Cold Smoke Generator is dit mogelijk.

De Cold Smoke Generator produceert een constante schone stroom van rook voor 8 tot 10 uur uit slechts 100 gram rookmot. Hoewel het een ProQ product is kan dit kleine apparaat worden gebruikt in bijna elke Smoker of gesloten BBQ.

De ProQ Cold Smoke Generator wordt standaard geleverd met:

  • Generator 15x15x4 cm (lxlbxh)
  • 100 gram rookmot
  • Waxine lichtje
  • Handleiding
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »