Braai & BBQ specialist opleiding

Braai & BBQ specialist opleiding

Aantal: 6

Braai & BBQ specialist opleiding 4 dagen voor Horeca, Slager (* KNS geeft subsidie op deze cursus) en BBQ liefhebber.

Wij maken van u de BBQ specialist!

Onder deze titel presenteert de Award winning BBQ Guru Harry Havinga een 4 daagse opleiding tot bbq specialist.

Barbecueën is niet alleen in de zomermaanden of tijdens een speciale gelegenheid populair, het hele jaar rond grijpen consumenten steeds meer momenten aan om lekkere maaltijden te creëren die op andere wijzen zijn bereid dan standaard op het fornuis.

Met termen als slow coocking, indirect BBQ-en, low & slow, rubs en lekkere grote stukken vlees is de consument meer dan ooit bezig met het fenomeen “Americain Style BBQ”.

Met uw kennis en enthousiasme van/over vlees en bijbehorende accessoires kunt u van BBQ-en het hele jaar door iets speciaals maken!

De modules bestaan uit 3 uur theorie en 5 uur praktijk.

Module 1 Pitmaster

Module 2 Braaimeester

Module 3 Vleessommelier

Module 4 Marketing & Examen

Sessie 1vol

Sessie 2: 6,13,20 en 27 april

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »