Beerbottle spaghetti burger plank grilled
- Geplaatst op
- 0
Recept voor 4 personen
Nodig:
- half om half gehakt 1 kg
- BBQguru all purpose rub naar smaak
- 1 ei
- paneermeel (of panko)
- leftover spaghetti
- cederhoutenplank
- parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
- Verwarm de Kamado (Saffire of Basterd mini) voor op 180C met onze bushveld houtskool
- Mix gehakt, ei, rub en paneermeel door elkaar
- Vorm de burgers en druk in het midden een bierblik/bierflesje waardoor er een bakje ontstaat
- Vul deze met spaghetti leftover of maak spaghetti met onze all purpose BBQ saus
- Bestrooi deze met parmezaanse kaas
- Leg de burgers op een voorgeweekte cerderhoutenplank.
- Na 25-30 minuten directe garing zijn ze klaar
- Serveer tip: een vers blaadje basilicum maakt het af. Drink er een lekker je biertje bij bijvoorbeeld de Blauwe Tram van Klein Duimpje
De inhoud van de beerbottleburger kan je natuurlijk variëren met stampot tot aan gemixte groenten.
Reacties
Wees de eerste om te reageren...