Bier en Barbecue. De bier en spijs encyclopedie deel 4

Bier en Barbecue van Arvid Bergstrom , Daan Hamoen & Bernd Beersma.
"De Bier en Spijs Encyclopedie"- Deel IV

€15,50
€14,99 Incl. btw
Levertijd: 1-2 dagen
Aantal: 32

Het nieuwe kookboek Bier en Barbecue bevat meer dan 50 combinaties met barbecue gerechten en bier.

"Bier en Barbecue' is het zesde kookboek van internationaal biersommelier Arvid Bergström. In dit nieuwe boek (deel 4 uit "De bier en spijs encyclopedie") staan heerlijke barbecue gerechten met bijpassende bieren. De gerechten zijn ideeën voor op en bij de barbecue.
Voor dit boek kreeg Arvid hulp van Daan Hamoen en Bernd Beersma. Daan is teamcaptain bij de Rokende Règâhs en Bernd is een fanatiek barbecueër, naast zijn ander grote passie brouwen voor de Kleine Beer Brouwerij.
Bier en barbecue is een hemelse combinatie. In dit kookboek staan heerlijke gerechten om samen met verschillende bieren te proeven. Daarnaast zijn er veel tips voor andere bieren. Met een kleine twist kun je zo bij het gerecht een tweede bier serveren. Maar ook zijn variaties op recepten, met dan een andere bierstijl erbij als suggesties. Zo kun je vaker genieten van gerecht met een ander bier erbij.
En het is misschien wel het leukste, lekkerste en fijnste om met een groepje vrienden of familie af te spreken en lekker veel verschillende combinaties te proeven.
Proost, rook ze en eet smakelijk!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »