Koud roken generaton Artisan

Behalve voor warmroken kun je je barbecue ook gebruiken voor koudroken. Je kunt dan bijvoorbeeld, kaas, vis, boter, zout, groenten, bacon etc. roken. Door toepassing van de Cold Smoke Generator is dit mogelijk

Aantal: 49

Behalve voor warmroken kun je je barbecue ook gebruiken voor koudroken. Je kunt dan bijvoorbeeld, kaas, vis, boter, zout, groenten, bacon etc. roken. Door toepassing van de Cold Smoke Generator is dit mogelijk.

De Cold Smoke Generator produceert een constante schone stroom van rook voor 16 uur . Het kan  worden gebruikt in bijna elke Smoker of gesloten BBQ. Geschikt voor rookkamers vanaf 150 liter tot 500 liter. Semi commercieel gebruik

De ProQ Cold Smoke Generator Artisan wordt standaard geleverd met:

  • Generator 28x25x4 cm (lxlbxh)
  • 300 gram rookmot
  • Waxine lichtje
  • Handleiding
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »