Gietijzeren Brie Baker

Heb jij wel eens warme zachte kaas gehad??? De smaak wordt nog intenser als je een brie of bijvoorbeeld camenbert grillt. Zeker in combinatie met iets zoet, pikant of fris is de zoutige kaas fantastisch. Doordat de kazen nog veel zachter worden als je ze

Aantal: 10

Heb jij wel eens warme zachte kaas gehad??? De smaak wordt nog intenser als je een brie of bijvoorbeeld camembert grilt. Zeker in combinatie met iets zoet, pikant of fris is de zoutige kaas fantastisch. Doordat de kazen nog veel zachter worden als je ze verwarmt en daardoor de kans bestaat dat heel je barbecue of oven vol ligt met kaas is deze kaas-griller de oplossing. Het gietijzer geleidt de warmte gelijkmatig waardoor de kaas overal even zacht wordt.

Met deze Brie Baker zet jij de meest verrassende voorgerechten neer voor je gasten. Eens iets anders dan kruidenboter en knoflooksaus bij het brood. Onze favoriet: Camembert uit de Brie Baker, lekker stokbrood om er mee in te dippen en dan een klein beetje tomaten chili chutney erover.....jammie!

 

Doorsnee 15 cm

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »