Braaischool

Min: €0 Max: €70

Workshops & Masterclasses op de Braai en BBQ en wordt ook meester van het vuur en vlees.

Onze Braaischool bestaat uit diverse disciplines: Pitmaster voor het Amerikaanse Low & Slow technieken en de Braaimeester (braaiboer) voor Braai en Grill technieken. Gezellig, leerzaam en baie lekker.

Onze Pitmasters en Braaimeesters hebben allen de diploma BBQ specialist en zijn getraind door de BBQguru himself. De BBQguru.nl was het eerste Nederlandse BBQ team dat een Grand Championship won in het buitenland en de eerste Nederlandse BBQ team dat een award heeft gewonnen op de Jack Daniels World Championship invitational BBQ. Daarnaast hebben ze vele andere awards gewonnen in diverse disciplines. 

De pitmaster & braaimeester Harry Havinga is onderscheiden door twee Amerikaanse organisaties, Kansas City Barbecue Society en Steak Cookoff Association, met de Ambassador Award. De eerste niet Amerikaan die deze onderscheidingen heeft gekregen.

Voor deze organisaties geven wij ook jurytrainingen in Europa. Waarbij je aan het einde van de dag een gecertificeerde jurylid bent waardoor over de gehele wereld mag jureren bij KCBS en SCA wedstrijden.

Speciaal voor horeca en slagers geven wij twee opleidingen BBQspecialist waarin je in 4 dagen, na examen als BBQ specialist door het leven kan. De opleiding Vleessommelier bestaat ook uit 4 dagen. Doel is dat je je gasten kan vertellen over het vlees, ras, technisch deel, smaak en textuur. Interesse in deze opleidingen stuur ons  dan een email

 

 

 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »