Min: €0 Max: €5

De Mbaula Green werd oorspronkelijk ontwikkeld door Afrikaanse outdoorliefhebbers én milieuactivisten. Hun doel was te komen tot een duurzaam kooktoestel voor mensen die verstoken zijn van elektriciteit en/of gas en veelal (nog) op hout koken… wat vaak tot (brand)gevaarlijke situaties leidt. Je kunt de Mbaula Green dus met recht een ‘township stove’ noemen. Toch is het meer dan dat!

Veelzijdig, praktisch en gebruiksvriendelijk
Wie van outdoor cooking houdt, moet eigenlijk een Mbaula Green aanschaffen. Het is een veelzijdig, praktisch, gebruiksvriendelijk ‘fornuis’, ideaal voor allerlei situaties: van de camping tot het park, van de achtertuin tot bij de recreatieplas. Je kunt koken op de Mbaula Green, maar hij leent zich evengoed voor een braai of het maken van potjiekos. Vanwege z’n handzame formaat kun je de Mbaula Green makkelijk overal mee naartoe nemen.


Hitte-isolerend ontwerp

De Mbaula Green is gemaakt van roestvrij staal en kan daarom jaren mee. Wat de Mbaula Green bovendien uniek maakt, is een hitte-isolerend ontwerp waardoor je er al op kunt koken of braaien met een kleine hoeveelheid briketten of houtskool. Voor gebruikers in townships levert dit een forse besparing op; ook voor de outdoorliefhebber is dit aspect een voordeel.Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »